субота, 17 листопада 2012 р.

налисники з сирковою масою і малиновим соусом



Зображення

що потрібно:
на налисники-
молоко -1 літр
яйця -3шт
цукор -4ст.лож.
борошно- приблизно склянка,додавати , розмішуючи аж поки не буде сметаноподібна маса.
олія соняшникова- 5 ст. лож.

на начинку-

десерт сирний персик "президент" -0,5 л

на соус-
ягоди по сезону :полуниця, смородина,порічка,малина, вишня, і т.д. 400грам
вода- 350 гр
цукор- 150-200 гр
крохмаль- 2 ст лож

приготування:
1.спочатку готуємо соус. ягоди подрібнити блендером, додати цукор, частину води- 200гр. довести до кипіння. другу порцію води холодної 150гр розвести з крохмалем. влити суміш в закипаючі ягоди. хвилину проварити. остудити.
2.інгредієнти на налисники розмішати , щоб не було грудок з борошна. зісмажити тоненькі млинці.
3.готові налисники перемащуємо сирною масою.
4. поливаємо соусом і за бажанням додаємо ягоди , чи тремо шоколад , я використовую приправу "до кави і десертів" від каміс.

виходить багацько, не просто, щоб посмакувати, а й наїстися родині з чотирьох чоловік :air_kiss:

смачного!

2 коментарі: