Старатимусь тут описувати всі свої кулінарні і не кулінарні захоплення . В першу чергу, надіюся, що моїй донечці щось із записаного в майбутньому та й пригодиться. Не поспішайте закривати сторінку мого блогу ))) Пару хвилин пригляньтеся. Можливо, Ви знайдете щось цікаве саме для себе , і Вас поглине бажання щось спробувати приготувати, чи зробити своїми руками. Бо все , що з роблене з любов"ю -безцінне , і приносить тільки радість і щастя Вам особисто і оточуючим. Гарного перегляду !
суботу, 17 листопада 2012 р.
цвітна капуста в клярі
потрібно :
качан капусти
3 яйця
5-6 ложок столових з чубком борошна
олія соняшникова , для смаження.
пучок кропу,
спеції за смаком
приготування:
відібрати гарний качан капусти, розділити на суцвіття, промити, і обварити в підсоленій воді до готовності, щоб ніжки були м"якенькі, та не розвалювалась.
підготувати кляр . на середню капустину вистачає 3 яйця змішати з 5-6 ложками з чубком борошна. до дати сіль перець до смаку, різаний зелений кріп.
смажити на олії соняшниковій до ніжно золотистого кольору .попередньо вмокнувши суцвіття капусти в кляр.
легко. швидко і смачно!
для нашої родини це саме липнева страва ))
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар