субота, 17 листопада 2012 р.

цвітна капуста в клярі



Зображення
потрібно :
качан капусти
3 яйця
5-6 ложок столових з чубком борошна
олія соняшникова , для смаження.
пучок кропу,
спеції за смаком
приготування:
відібрати гарний качан капусти, розділити на суцвіття, промити, і обварити в підсоленій воді до готовності, щоб ніжки були м"якенькі, та не розвалювалась.
підготувати кляр . на середню капустину вистачає 3 яйця змішати з 5-6 ложками з чубком борошна. до дати сіль перець до смаку, різаний зелений кріп.
смажити на олії соняшниковій до ніжно золотистого кольору .попередньо вмокнувши суцвіття капусти в кляр.
легко. швидко і смачно!

для нашої родини це саме липнева страва ))

Немає коментарів:

Дописати коментар