Старатимусь тут описувати всі свої кулінарні і не кулінарні захоплення . В першу чергу, надіюся, що моїй донечці щось із записаного в майбутньому та й пригодиться. Не поспішайте закривати сторінку мого блогу ))) Пару хвилин пригляньтеся. Можливо, Ви знайдете щось цікаве саме для себе , і Вас поглине бажання щось спробувати приготувати, чи зробити своїми руками. Бо все , що з роблене з любов"ю -безцінне , і приносить тільки радість і щастя Вам особисто і оточуючим. Гарного перегляду !
суботу, 17 листопада 2012 р.
......на перше : "Зупка з фрикадельками!"
-щоб приготувати його , нам потрібні такі продукти:
1. 300-400 г курячого філе
2. 3-4 картоплини
3. 1 середня морква
4. 1 невеличка цибулина
5. 1 яйце невелике
6. 3 стол. ложки манної крупи
7. 1 лавровий листочок, духмяний перець, чорний мелений перець, сіль, пучок зелені (люблю петрушку в цей суп ), 4 ст. ложки олії для обсмажування .
-готуємо :
1. моркву натерти на тертці тонкій ( меншій , ніж "бурякова") ,пів цибулі дрібно порізати .
злегка обсмажити цибулю і моркву в невеликій кількості олії прямо в каструлі.
2. залити спасеровані моркву і цибулю 3 літрами води,
3. картоплю нарізати кубиками , додати до води , посолити до смаку ,довести до кипіння на великому вогні, після закипання вогонь збавити.
4. решту цибулини, вимите м'ясо пропустити через м'ясорубку.
додати у фарш яйце, манну крупу , посолити і поперчити, добре вимішати до однорідності.
5. мокрою чайною ложкою набирайте фарш, мокрою рукою формуйте невеликі кульки і опускайте у киплячу воду .
вогонь збавіть на менший .
варити ще 10 хвилин
6. за той час наріжте зелень, додайте разом зі спеціями в каструльку . і ще 2 хвилини дайте покипіти.
готовий суп залишіть на 15 хвилин, щоб настоявся , і тоді смакуйте:)
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар