субота, 17 листопада 2012 р.

рулет з ягодами


розраховано на форму від духовки .
бісквіт :
7 яєць
7 стол. лож цукру-пудри,
7 лож.стол. борошна
1 чайна ложка порошка до печива.
 яйця розділити на білки і жовтки. білки збити в круту піну з цукром-пудрою. збиваючи додаємо жовтки.  і просіюємо борошно одразу з порошком до печива. одразу в яйця.
випікаємо в змащеній формі і присипаній борошном злегка .при температурі 180 градусів  приблизно 20 хвилин.    гарячий корж за допомогою  рушника кухонного  скручуємо в рулет. і даємо вистигнути так.

крем :
0,5 л сметани звичайної
0,5 л сметани сепараторної
300 грам цукру-пудри
1 пакетик ванільного цукру.
збити до загустіння міксером.

ягоди : залежить від сезону і смаку . тут суниця лісова  і чорниця.  промити і просушити .

розкрутити рулет змастити частиною крему посипати ягодами і закрутити назад.  частиною крему  покрити зверху  і присипати ягодами. дати постояти пару годин у холоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар