Старатимусь тут описувати всі свої кулінарні і не кулінарні захоплення . В першу чергу, надіюся, що моїй донечці щось із записаного в майбутньому та й пригодиться. Не поспішайте закривати сторінку мого блогу ))) Пару хвилин пригляньтеся. Можливо, Ви знайдете щось цікаве саме для себе , і Вас поглине бажання щось спробувати приготувати, чи зробити своїми руками. Бо все , що з роблене з любов"ю -безцінне , і приносить тільки радість і щастя Вам особисто і оточуючим. Гарного перегляду !
суботу, 17 листопада 2012 р.
виноградний коктейль
"виноградний коктейль"
складники:
1. сік виноградний свіжий (мій варіант Ізабелла) доступний, росте в нашій місцевості і дуже ароматний!!!
2. морозиво біле
приготування:
1. виноград помити, відділити від плодоніжок , перемнути товкачиком.
в каструлі довести до кипіння. процідити через марлю чи сито. дати остигнути і відстоятися.
злити так. щоб гуща залишилась на дні. чистий сік розвести водою 2 : 1. рекомендують так вживати бо наявні складники соку* в такій кількості можуть зашкодити.
2. морозиво викласти кульками в склянки , чи бокали. залити акуратно соком. об"єм морозива приблизно однаковий як і соку.
для прикрашання використовувати можна гілочки винограду з 3-4 ягодами, в моєму випадку приправа-млинок "для десертів і напоїв." від тм "каміс"
і залишається насолоджуватися смаком!
примітка:
* основні цукри виноградного соку - глюкоза і фруктоза- засвоюються організмом безпосередньо. яблучна і винна кислоти обумовлюють діуретичну дію соку. цінними складниками є біологічно активні речовини і вітаміни.
не в сезон винограду купую пакетований виноградний сік темний , але смак відрізняється трохи:)
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар